سبزی دلمه

تضمین بازگشت: تضمین تعویض تا 2 روز پس از دریافت محصول

روش های پرداخت: پرداخت آنلاین،  پرداخت کارت به کارت، واریز به حساب

مدت تحویل: بسته به زمان تحویل به پست بین 2 تا 6 روز

ارسال درب منزل: ارسال با پست پیشتاز و سفارشی به سراسر کشور، تحویل درب فروشگاه

تضمین کیفیت :تامین از بهترین تولید کنندگان

امکان سفارش تلفنی

14,000 تومان

تعداد:
مقایسه

توضیحات

اواسط فصل بهار برگ موهای تازه در بازار پیدا می شود که واقعا حیف است از آن ها استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذاها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمان محبوب است و زیاد درست می شود. در این مطلب سعی می کنیم طرز تهیه این دلمه خوشمزه را مرحله به مرحله برایتان آموزش بدهیم.

دلمه انواع گوناگونی دارد و در کشورهای و شهرهای مختلف به شکل های متفاوتی تهیه می شود. از انواع دلمه می توان به دلمه برگ مو( دلمه برگ انگور)، دلمه کلم، دلمه بادمجان، دلمه گوجه فرنگی، دلمه فلفل دلمه ای و … اشاره کرد. فصل دلمه برگ مو که برگ تازه و لطیف در بازار موجود می باشد اواسط تابستان است. اگرچه امروزه در تمام فصول دلمه با کنسرو برگ مو و برگ دلمه شور نیز می توان پخت.

ابتدا برنج و له را نیم پز کنید. سپس پیاز را خرد و در کمی روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهید.زردچوبه، فلفل سیاه، رب و سبزی دلمه که شامل تره, جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع رد شده می باشد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.سپس زرشک شسته شده را به مواد اضافه کنید.

 

برنج و لپه نیم پز و آب کش شده را به مخلوط گوشت و سبزی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحلمه کمی سرکه و نمک به مواد اضافه کنید و مواد را از روی شعله بردارید.

برگ را روی تخته قرار دهید، با قاشق کمی از مواد را وسط برگ قرار دهید و برگ را مانند پاکت ببندید.

کف قابله را با یک لایه برگ بپوشانید. سپس دانه دانه دلمه ها را کنار هم و به ردیف در قابلمه بچینید و لا به لا کمی غوره و در صورت دلخواه شکر بریزید.

روی لایه آخر یک بشقاب دمر قرار دهید.

در قابلمه  کوچکی 1لیوان آب به همراه 2 قاشق سرکه بجوشانید و روی دلمه بریزید.

در قابلمه را بگذارید.

مدت زمان پخت دلمه برگ مو 45-30 دقیقه می باشد.

 

ترفندهای دلمه برگ مو

  • برگ تازه برگ مو در آخر فصل بهار و تابستان به بازار می آید. می توانید در این فصول برگ تازه را تهیه و به روش های مختلفی چون کنسرو کردن، برگ را برای تمام فصول نگه دارید.
  • اگر از برگ شور استفاده می کنید حتما قبل از استفاده برگ را درون آب ولرم به مدت حداقل نیم ساعت قرار دهید تا شوری برگ گرفته شود.
  • موقع سرو حتما کره ذوب شده روی دلمه قرار بریزید.
  • استفاده از غوره و سرکه اختیاری می باشد.
  • در مواد به جای سرکه می توانید از ماست ترش یا دوغ ترش استفاده نمایید.

دلمه برگ مو آماده است.

اطلاعات بیشتر

رنگ

سبز

خواص-دارویی

مراجعه به خواص سبزیجات

اطلاعات

قیمت برای یک کیلوگرم می باشد

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سبزی دلمه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *